Masaj

KLASİK MASAJ UYGULAMASI

Masaj temel olarak ağrıları dindirme ve ödem nedeniyle vücutta oluşan şişliklerin giderilmesini sağlamak ve ayrıca rahatlamak amacıyla yapılan bir işlemdir.Deri, deri altı dokusu, kaslar, iç organlar,metabolizma, dolaşım ve lenf sistemlerinin mekanik ve sinirsel (refleks) yolla tedavi amaçlı uyarılması; çeşitli darbeler ve ovmalarla bölgesel kan dolaşımını arttırma, damarları genişleterek dokuya daha fazla kan gelmesini sağlama yöntemidir.
 
Masaj uygulaması artık keyif veya lüks değil, yoğun iş temposunda çalışanlar için gerginlikten kurtulmanın, biraz daha rahatlamanın en iyi yollarından biridir.
 
Klasik masaj sonucunda elde edilen olumlu veriler arasında hücrelerin yenilenmeside gelmektedir.Klasik masaj yöntemi ile kişi gündelik hayatına daha aktif ve pozitif bir şekilde başlıyabileceği gibi kendini daha iyi hissedecektir.
 
Ferah bir ortamda ve ruhu dinlendirici bir müzik eşliğinde yapmış olduğumuz klasik masaj uygulaması,  kan dolaşımı ve sinir sisteminin tetiklenmesi sayesinde,görünmez bir kalkan oluşturarak kişinin hastalıklara karşı vücut direncinide yükseltmektedir.
 

files/IMG_9073.jpg
Masaj

Masaj

files/IMG_9085.jpg
Masaj

Masaj

files/IMG_9111.jpg
Masaj

Masaj

Masaj - Essplus Güzellik Merkezi

masaj-