Kalıcı Makyaj

Günümüz kadınlarının en büyük problemlerinden biri makyaj yaparken harcadıkları zamandır. Yüzümüzde bulunan bir takım asimetrileri gidermek ve makyaj yaparken günlük rutininde harcadığımız zamandan tasarruf etmek amacıyla bu gün bir çok kadın kalıcı makyaj uygulamalarına yönelmektedir.
 
Özellikle kaş, eyeliner ve dudak bölgelerinde tercih edilen bir uygulama olup kişinin isteği ve yüz şekline uygun tasarımın yapılmasıyla doğal bir görünüme sahip olması sağlanır.
 
Bitkisel ve su bazlı boyaların derinin en üst tabakası olan Epidermisin içine kişiye özel tek kullanımlık iğnelerle enjekte edilip kaşlardaki şekilsizlikleri ve boşlukları giderme ve yeni görüntünün kalıcı hale getirilme tekniğidir. Ortalama 1 yıl kalıcılığı bulunan bu işlemi yaptırmak isteyen bayanların dikkat etmeleri gereken en büyük nokta, sağlık ve hijyen kurallarına uygun ortamlarda ve işinde uzman kişiler tarafından uygulanmasıdır.
 
Kalıcı makyaj hataları yüzünden pek çok kişinin kaşları gri veya yeşil renkte görülebiliyor yada yüz simetrisine uygun olmayan kaşlar tasarlanıyor bunun nedeni ise kalıcı makyaj uygulamasının bilgili ve uzman eller tarafından yapılmaması 

files/kalıcı makyaj.jpg
Kalıcı Makyaj

Kalıcı Makyaj

files/microblanding.jpg
Kalıcı Makyaj

Kalıcı Makyaj

Kalıcı Makyaj - Essplus Güzellik Merkezi

kalici-makyaj-