Batık ve Mantar

Batık Tırnak Tedavisi

Toplumda yaygın olarak görülen kişiye son derece acı veren bu rahatsızlık tırnak üzerine uygulanan darbe,aşırı kilo alımı,yanlış uygulanan pedikür,yanlış seçilen ayakkabı ve yanlış kesilen tırnaklar bu rahatsızlığın yaşanmasına sebep olmaktadır.Bu durumda tırnağınızı çektirmeden tırnak bandı uygulaması yaptırarak bu rahatsızlığınızdan kolayca kurtulabilirsiniz.
 
Batık tırnak tedavisi tırnağın üst kısmının özel cihazlarla temizlenip ve törpülenip bandı bu bölgeye yapıştırarak yapılan acısız bir işlemdir. Şeffaf renkte olan bu bant suya karşı dayanıklı olup istenildiği taktirde üzerine oje sürerek estetik açıdanda kendinizi rahat hissedebilirsiniz.
 
Tırnaklarınızda oluşan batık probleminden bant uygulaması ile kurtulmanız sağlanır ve mantar oluşumu ortadan kaldırılır.Tırnak mantarının merkezimizde temizlenmesi işleminde, tırnak üzerindeki kalınlaşan tabaka cihazlar yardımıyla temizlenir. Mantarlı doku tamamen temizlendikten sonra sağlıklı tırnak dokusu ortaya çıkar. Hem sağlıklı tırnağı korumak hem de estetik olarak güzel ve sağlıklı görüntünün sağlanması için tırnak yüzeyi özel bir jel ile kaplanır. Düzenli aralıklarla bakımları yapılır ve jel yenilenir. Bu şekildeki bakımlarla tırnak köküne kadar ilerlemiş olan tırnak mantarları sağlıklı tırnak uzama sürecine bağlı olarak tamamen yok edilebilir.

files/09.jpg
Batık ve Mantar

Batık ve Mantar

files/12.jpg
Batık ve Mantar

Batık ve Mantar

files/KayıpTırnak.jpg
Batık ve Mantar

Batık ve Mantar

Batık ve Mantar - Essplus Güzellik Merkezi

batik-ve-mantar-