Kavitasyon

VAKUM CİHAZI 
 
Kavitasyon uygulaması öncesinde çalışılacak bölgede ortalama 10 dakika vakum yöntemi yapılır vakum; vücutta bulunan suyun yüzeye çekilmesini sağlar ve böylelikle işlem yapılacak bölge kavitasyona hazırlanmış olur.
            
KAVİTASYON UYGULAMASI 
 
Kavitasyon; Ultrasonix ses dalgası ve ısı yöntemi ile bölgesel incelme işlemidir.İşlem sırasında uygulama yapılan bölgenin yüzeyi 40 derece ısıya yükselir bu sayede yağ dokusu iki katı ısınır işlem öncesi bol miktarda su tüketilmesi önerilir.
 
Ses dalgaları yağ hücrelerinde odaklanarak mekanik etki ile yağ hücreleri zarını parçalar ve yağları sıvılaştırır bu etki vücutta depolanmış yağların yapısını bozar. Sıvılaşan yağlar lenf yoluyla vücudumuzdan atılır. Patlayan yağ hücrelerinin yerini kolejen dolgusu aldığından cilt dokusunda yenilenme ve sıkılaşma meydana gelir ayrıca bölgedeki yağlar parçalandığından bölgede ciddi bir incelme oluşur.

SONİX 

Sonix; cihazının en büyük etkisi vücudumuzda bulunan uzun ve kısa tüm kasların çalışmasını sağlaması bu sayede 90 dakikada yapılacak bir sporu 10 dakikalık bir süre içerisinde sonix cihazı ile tamamlamış oluyoruz kavitasyon işleminde yaktığımız yağların parçalanmasına yardımcı ve ayrıca vücut şekillenmesine destek verici bir cihazdır her kavitasyon uygulaması sonrası 10 dakika sonix cihazı ile çalışma yapılır.

LENF DRENAJ
 
Vücuttaki lenfatik ve venöz dolaşımını düzene koyan bir masaj cihazıdır damarlar arasında biriken sıvı dreneje edilir vücutta oluşan ödemin ve toksinlerin atılmasında , kan dolaşımının düzenlenmesinde, selülit tedavisinde, vücut sıkılaşmasında, bölgesel incelmede (kavitasyon sonrası parçalanan yağların atılımı) kullanılan bir cihazdır.
 
Lenf noktalarımız vücudumuzda bulunan en tembel çalışan noktalarımızdır bunları harekete geçirip ter atılımını sağlamak için masaj yapılması gerekmektedir. Lenf drenaj yatağında 20 dakika boyunca baskılı bir şekilde yapılan masaj sayesinde kavitasyonda yakılmış , sonix de parçalanmış yağların lenf drenaj sayesinde atılımı gerçekleştirilir.

files/IMG_8799.jpg
Kavitasyon

Kavitasyon

files/IMG_8821.jpg
Kavitasyon

Kavitasyon

files/IMG_8824.jpg
Kavitasyon

Kavitasyon

files/IMG_8872.jpg
Kavitasyon

Kavitasyon

files/Kavitasyon.jpg
Kavitasyon

Kavitasyon

Kavitasyon - Essplus Güzellik Merkezi

kavitasyon-