Bölgesel İncelme

4 Boyutlu İncelme (4 D SLİMMİNG)
 
Coax MED - Bölgesel İncelme
 
İstenmeyen bölgesel yağlar; bayan, erkek günümüz insanının en büyük sorunlarından biridir.Ne yazık ki eskiye oranla oturarak,masa başında yapılan işler arttıkça bu sorunun çözümüne yönelik pek çok teknolojide sunulmaya başlanmıştır.Bu konuda en son teknoloji ise; coax med cihazıdır.Bölgesel incelme programımızın işlem basamakları aşağıdaki gibidir.
 
Vücut Analizi
 
Özel bir cihaz yardımıyla vücutta bulunan yağ, kas, su,vücut kitle endeksinin ve metabolizma hızının hesaplandığı  bölgesel incelmenin ilk aşamasıdır. Uygulama yapılacak bölge uzmanlarımız tarafından kontrolleri ve ölçümleri yapıldıktan sonra vücut analiz cihazında vücutta bulunan Kas, Yağ  Su Vücut kitle endeksi Kişinin günlük kalorisi kilo kontrolü  metebolizma hızı yazılımsal ve grafiksel olarak ölçümlenir ve belirlenir.

Soğuk Lipoliz
 
Yağ hücrelerini ameliyatsız bir şekilde parçalar ve yok eder. Soğuk lipoliz tedavisi vücudun göbek yan bölge sezeryan doğum sonrasında oluşan alt karın, sırt basen kol bacak gibi bölgelerinde oluşan yağ birikimlerinin % 20 ile % 60 oranında kalıcı olarak azalmasını sağlayan bir yöntemdir. İşlem sırasında cihaz yağ tabakasının bulunduğu alanı - 10 dereceye kadar soğutur işlem yapılan bölge uygulanan sıcaklıktaki ani düşüşe bağlı olarak aynı zamanda da sıkılaşmaktadır. Bu yöntem ile istenmeyen bölgesel yağlar vakumlanarak ve soğutularak kristalleştirilir. Güvenilir ve sonuç odaklı bir yöntem olan soğuk lipoliz karın, yan bölge, sırt, bacak, basen ve kol bölgelerine uygulanabilir.
 
Soğuk lipoliz  uygulanıcak  bölgeler uzmanlar tarafından tespit edilip, ayda bir seans aralıkları ile uygulama yapılır, uygulama yapılan bölgede kızarıklık ve geçici bir kaşınma - uyuşma hissi oluşsa da bu çok kısa bir süre sonra ortadan kalkar işlem tamamen acısız ve ağrısız bir yöntemdir.
 
Kavitasyon

Ultrasonik ses dalgası, radyo frekans ve ısı yöntemi ile bölgesel incelme işlemidir. Ses dalgaları yağ hücrelerinde odaklanarak mekanik etki ile yağ hücreleri zarını parçalar ve yağları sıvılaştırır bu etki vücutta depolanmış yağların yapısını bozar. Sıvılaşan yağlar lenf yoluyla vücudumuzdan atılır. Cilt dokusunda yenilenme ve sıkılaşma meydana gelir ayrıca bölgedeki yağlar parçalandığından bölgede ciddi bir incelme oluşur.
 
Sonix

Sonix cihazının en büyük etkisi vücudumuzda bulunan uzun ve kısa tüm kasların çalışmasını sağlamasıdır. Bu sayede 90 dakikada yapılacak bir sporu 10 dakikalık süre içinde Sonix cihazı ile tamamlanmış olur. Kavitasyon işleminde parçalanan yağların vücuttan atılmasını hızlandırmaya yardımcı ve ayrıca vücut şekillenmesine destek verici bir cihazdır.
 
Pinner Test

Vücudumuzda dönem dönem şişkinlik, rahatsızlık, hazımsızlık vs. hissederiz. Kilo vermede zorlanırız. Bu aşamada bize yardımcı olacak gıda intolerans testidir. Pinner test 120-200 arası gıdalar içinde yapılan testtir ve tekrarlanabilir.
 
Lenf Drenaj 
 
Vücuttaki lenfatik ve venöz dolaşımını düzene koyan bir masaj cihazıdır. Damarlar arasında biriken sıvı dreneje edilir. Vücutta oluşan ödemin ve toksinlerin atılmasında, kan dolaşımının düzenlenmesinde, selülit tedavisinde, vücut sıkılaşmasında, bölgesel incelmede (kavitasyon sonrası parçalanan yağların atılımı) kullanılan bir cihazdır.
 

files/Bölgeselİncelme.jpg
Bölgesel İncelme

Bölgesel İncelme

files/IMG_8867.jpg
Bölgesel İncelme

Bölgesel İncelme

files/IMG_8799.jpg
Bölgesel İncelme

Bölgesel İncelme

files/IMG_8821.jpg
Bölgesel İncelme

Bölgesel İncelme

files/IMG_8872.jpg
Bölgesel İncelme

Bölgesel İncelme

files/IMG_8824.jpg
Bölgesel İncelme

Bölgesel İncelme

files/IMG_8840.jpg
Bölgesel İncelme

Bölgesel İncelme

files/LenfDrenaj_Tablo Değişecek.jpg
Bölgesel İncelme

Bölgesel İncelme

files/bolgesel incelme.jpg
Bölgesel İncelme

Bölgesel İncelme

Bölgesel İncelme - Essplus Güzellik Merkezi

bolgesel-incelme-