Coax İle Yüz Ütüleme

COAX İLE YÜZ ÜTÜLEME 
 
Yaşımız ilerledikçe ciltte sarkmalar ve kırışıklıklar kaçınılmaz hale gelir.Oysa hep daha genç ve daha diri görünmek isteriz bu nedenle cildimize bir takım cerrahi işlemler yaptırmak zorunda kalırız. Acısız, iğnesiz,ağrısız,ve ameliyatsız gencecik bir cilde sahip olmak istiyorsanız cilt ütüleme yöntemi tam size göre.
 
Cilt ütüleme yöntemi ile cildinizin 10 yaş daha genç görünümü mümkün.
 
Yüz boyun ve dekolte bölgesine, ciltte oluşmuş ince ve orta derece kırışıklıklarda tercih edilen bu yöntem ciltteki kolejen sentezini arttırarak cilt gençleştirme etkisinin kalıcı olmasını sağlar. Cilt ütüleme yöntemi cilde ısı vererek yapılan bir uygulamadır.Uzmanlarımız ciltte gezdirdiği bir cihazla cilde ısı verir verilen yüksek ısı hissi ciltteki kolejenlerin sıkılaşmasını sağlar ütüleme yönteminde kişi seanstan çıktığı anda cildindeki farkı görür ve günlük hayatına hemen geri dönebilir.Rahat konforlu ve son derece güvenli bir uygulamadır.

Cilt ütüleme hem kadınlara hem erkeklere rahatlıkla uyguladığımız ve oldukça etkili sonuçlar aldığımız bir yöntemdir ciltte oluşmuş olan kırışıklık derecesine ve yoğunluğuna göre uygulanıcak seanslar ve seans aralıkları uzmanlarımız tarafından belirlenir.

files/coax.jpg
Coax İle Yüz Ütüleme

Coax İle Yüz Ütüleme

Coax İle Yüz Ütüleme - Essplus Güzellik Merkezi

coax-ile-yuz-utuleme-