Sıkılaşmış ve fit bir vücut artık hayal değil

Kışı iliklerimize kadar hissettiğimiz şu günlerde sıcacık bir güzellik molasına ‘hoş geldiniz’.

Bir önceki yazımda bölgesel incelme uygulamasından bahsetmeye başlamıştım ve bu uygulamanın ilk aşaması olan soğuk lipolizi sizlere detaylıca anlatmıştım. Şimdi ise sıra sıkılaşmada!
 
Yaz boyunca eğer biraz fazla kaçırdıysak ve bölgesel kilolarımızdan rahatsızsak profesyonel yardımla çözümü çok kolay. Yağların soğuk lipolizle kristalleşmesini sağladıktan sonra iş kavitasyonla sıkılaşmaya geliyor. Kavitasyon, ses dalgası ve ısı kullanılan bir incelme yöntemidir. Cilt yüzeyinin sıcaklığı 40-41 dereceye getirilerek yağ dokusu sıcaklığı iki katına çıkarılmış olur.
 
Isı ölçer kullanılarak sıcaklığın aynı seviyede tutulması için özen gösterilir. Uygulama 40 dakika kadar sürer. Eğer incelme istenen bölge bacak ise her iki bacakta da 20’şer dakika çalışılır. Bu şekilde fazla yağ dokusu parçalanır ve boşaltım yoluyla vücuttan uzaklaştırılır.
 
Bu ise su tüketimiyle mümkün olur. Bu nedenle uygulama boyunca ve uygulama sonrası yeterli su tüketimi son derece önemlidir. Kavitasyon haftalık seanslar şeklinde uygulanır. Pasif jimnastik ve hafif egzersizlerin ek katkısı ve yeterli su tüketimiyle uygulamadan istenilen sonuçlar alınabilir. (Bu yöntemle Essplusta’ki bir hastamız tam 6 beden inceldi)  Sıkılaşmış ve fit bir vücut artık hayal değil.

İklim şartları nedeniyle Bursa halkı genellikle hassas ciltlere sahip. Sıradaki yazımda bu hassasiyete ne gibi çözüm önerileri sunulabilir, cildimizdeki lekeler için neler yapılabilir, akne problem olmaktan çıkar mı ve yaşlanma karşıtı uygulamalar nelerdir sorularının yanıtını bulacaksınız.

Güzelliklerle kalın…

Sıkılaşmış ve fit bir vücut artık hayal değil - Essplus Güzellik Merkezi

sikilasmis-ve-fit-bir-vucut-artik-hayal-degil-