Basında Biz

Bursa’da güzellik sektöründe çeşitli eğitimler veren Essplus Akademi, kursları başarıyla tamamlayan tüm mezunları adına TEMA’ya fidan bağışında bulunuyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifikalı eğitimler veren Essplus Akademi, mezun olan her bir kursiyeri için TEMA’ya fidan bağışı yapıyor. Güzellik alanında deneyimli kadrosuyla verdiği eğitimlerle Bursa’nın önde gelen merkezlerinden birisi olan Essplus Akademi, doğanın korunması için de farklı bir çalışmanın altına imza atıyor. İki yılı aşkın bir süredir güzellik ve estetik alanında çok sayıda eğitim veren Essplus Akademi, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde önemli bir çalışmayı hayata geçirdi. Türkiye’deki yeşil alanların arttırılması adına kurum olarak bir sorumluluk üstlenen Essplus Akademi, açtığı kursları başarı ile bitiren her bir kursiyeri için fidan bağışında bulunuyor.

‘Her Sertifika Bir Fidan’ adıyla başlattığı kampanya kapsamında dönem kurslarını başarı ile tamamlayan kursiyerleri için TEMA’ya fidan bağışı yapan Essplus Akademi Kurucu Ortağı Gülin Çifçi, sertifika töreninde yaptığı konuşmasında, Türkiye’deki yeşil alanların korunmasına ufacık da olsa bir katkı yaptıkları için büyük bir mutluluk duyduklarını kaydetti. Doğanın korunması ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakılması adına her bireyin yerine getirmesi gereken sorumlulukların bulunduğuna işaret eden Çifçi, fidan bağışı etkinliklerini bundan sonraki dönemlerde de sürdüreceklerini açıkladı.
 

Essplus Akademi’de Her Sertifika Bir Fidan - Essplus Güzellik Merkezi

essplus-akademi-de-her-sertifika-bir-fidan-