Basında Biz

Bursa Estetik Sektörü Çalışanları Derneği (BESDER) kuruluyor. Essplus Güzellik Merkezi'nin kurucu ortaklarından iş kadını Gülin Çiftçi başkanlığında hayata geçirilecek olan dernek, kuruluş başvurusunu dernekler masasına yapacak.

Kurucu üyelerle birlikte yapılan ilk toplantıda diğer derneklerden farklı olacaklarını açıklayan Gülin Çiftçi, "Türkiye'nin birkaç ilinde benzeri dernekler daha önce kurulmuş. BESDER, Bursa'nın ilk güzellik derneği olacak. Sektörümüzün ihtiyaçlarına eğilecek ve çalışanların mesleki gelişimine katkı sağlayacak bir dernek olarak faaliyet göstereceğiz. Sektör temsilcileri arasındaki birlik ve beraberliğin sağlanması yönünde de önemli çalışmalar yapacağız. Kurucu üyelerimizle birlikte kentimizdeki önemli bir açığı kapatabilmek için gayret göstereceğiz." diye konuştu.
 
Sektörümüzü Hak Ettiği Yerlere Getireceğiz
 
Kurucu üyeler arasında güzellik sektörünün önde gelen temsilcilerinin bulunduğunu kaydeden Çiftçi; "Tüzüğümüzü kurucu üyelerimizin de fikir birliği ile oluşturduk. Dernekler Masası'na gerekli başvurularımızı yapıyoruz. Sadece tabeladan ibaret bir dernek olmayacağız. Sektörde faaliyet gösteren herkese ulaşmaya çalışacağız. Üyemiz olmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık. Burada tek hedefimiz; mesleğimizin hak ettiği yerlere gelmesidir. El birliği ile Türkiye'deki güzellik sektörünü çok daha önemli noktalara yükselteceğimize inanıyorum" dedi. Gülin Çiftçi'nin başkanlığını yöneteceği BESDER yönetim kurulunda; İş Kadını Gülin Çiftçi, Medikal Estetik Hekimi Özgül Akdemir Erdem, Medikal Estetikçi-Diş Hekimi Metin Ayan, Uzman Fizyoterapist Oğuz Kanbir, Uzman Estetisyen Ayla Köyler, Uzman Estetisyen-Eğitimci Füsun Yazgan Kırımlı, Uzman Estetisyen-Eğitimci Reyhan Yalgın ve Uzman Estetisyen-Eğitimci Saliha Alkan yer alıyor.

Bursa'nın İlk Güzellik Derneği Kuruluyor - Essplus Güzellik Merkezi

bursa-nin-ilk-guzellik-dernegi-kuruluyor-