Epilasyon

KALICI EPİLASYON
 
Özel cihazların ışın tekniğiyle kılın melamin pigmentini hedef alarak kıl molekülüne etki eder. Diğer doku ve organlar kesinlikle zarar görmez. Vücuttaki istenmeyen kıllardan %75 ile %90 arasında kalıcı olarak kurtulmanın en etkili yoludur. Depilasyona göre daha ekonomiktir. Epilasyon uygulanacak kişinin yaşı, hormonel durumu, genetik ve metabolik faktörleri, ilaç kullanımı vs. önemlidir. İşlem öncesi uzmanlar ile kapsamlı değerlendirme yapılmalıdır. İleri teknolojiye sahip buz başlıklı lazer epilasyon sayesinde, dört mevsim tüm cilt tiplerine en acısız yöntemle uygulama yapılabilir. Kısa sürede mükemmel sonuçlar elde edilebilir.

Buz başlıklı lazer epilasyon ile tanışmak, şimdiye kadar lazer epilasyon hakkında bildiğiniz her şeyi sıfırlamak anlamına gelir. Çünkü buz başlıklı lazer teknolojisi ile acı ve ağrı yok denecek kadar az olup, dört mevsim lazer epilasyon yaptırabilme konforunu ESSPLUS GÜZELLİK MERKEZİ ile yaşayabilirsiniz.
 
Lazer epilasyon oldukça güvenli bir yöntem olarak uygulanmaktadır.
Lazer epilasyon uygulamasında, lazer cihazları sadece Melanin Pigmentini hedef alır ve kıl folikülüne etki eder, diğer cilt altı dokular ve organlar kesinlikle zarar görmez.
 
Lazer epilasyon yaptıracak kişide, yaş, hormon el durum, genetik faktörler, ilaç kullanımı, metabolik faktörler önemlidir. Bu nedenle işlem öncesi, uzmanlar tarafından kapsamlı bir bilgilendirme ve değerlendirme yapılmalıdır.
 
Dört mevsim ve tüm cilt türlerine uygulanabilen buz başlıklı lazer epilasyon ileri teknolojisi ile tüy renginiz, ten renginiz ne olursa olsun mükemmel ve kısa sürede sonuçlar elde etmek mümkündür.
 
Özellikle acı eşiği düşük ve kıl yapısı sert olan erkeklerde sadece buz başlıklı lazer teknolojisi ile acı ve ağrı en aza indirgenmiş olup istenmeyen bölgedeki (Sırt ,Göğüs , Ense, Boyun , Sakal üstü,Kulak üstü) tüylerinden konforlu bir şekilde kurtulabilirsiniz.
 
DEPİLASYON 
Vücudumuzdaki istenmeyen tüylerden kurtulma yöntemidir.

files/LazerEpilasyon2.jpg
Epilasyon

Epilasyon

files/kalıcı epilasyon.jpg
Epilasyon

Epilasyon

Epilasyon - Essplus Güzellik Merkezi

epilasyon-